About

Jeg heter Milan, er født i 1988 og bor nå i Oslo. Bloggen har jeg for å ha et “univers” hvor jeg kan dele tips og inspirasjon. Jeg er utdannet journalist ved Høgskolen i Oslo og motekonsulent ved School of Fashion Industry, samtidig som jeg har studert kulturhistorie på Universitetet i Oslo i to år.

Mine interesser er mote, reise, fotografi, kunst og det meste innen kreativitet og visuelle midler.

For tiden jobber jeg som innholdsprodusent og skribent for Nettavisen SPRAY, som er et Content Marketing-byrå under mediehuset Nettavisen. Jeg har også rolle som prosjektleder for Reisetips Nettavisen. Kommersielle artikler innen mote og reise for Reisetips Nettavisen, Portia og Y.Mag er noe av det jeg skriver i arbeidstiden.

Av tidligere arbeidserfaring har jeg jobbet som skribent for Side2 Mote, Side3 Stiltips, Femelle, hatt praksisplass hos Cosmopolitan Norge og vært app-redigerer hos Dagbladet. Som utdannet motekonsulent har jeg også erfaring med personlig-og motestyling. Jeg har jobbet som frilanser innen styling for kortfilm, musikkvideo og hjulpet fotografstudenter med diverse styling på modeller. Jeg har også vært assistent under “Trinny & Susannah Oppdrag Norge”  som gikk på Kanal 5.

På utkikk etter stylist eller kostymeansvarlig? Ta kontakt for nærmere info!

Mail: mbotani88@gmail.com

Milan

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s